E-kullen Valpträffar

E-kullen Valpträff

2011-07-18

den 18 juli 2011 hade E-kullens sin första valpträff på Storegårds hundpark.

Bilderna talar för sig själv!

Valpträffen i Storegård med E-kullen

Måndagen den 18 juli hade vi valpträffen i Storegård Hundpark i Fjelie.

Vi skulle varit alla 9 valparna men tyvärr saknades Milo.

Alla hade hejdlöst roligt med allt vad vi hittade på. Det var ju bra miljöträning att komma dit, sen hittade vi ju på en hel del som våra valpar tyckte var toppen. Vi hade terrängsök och här var alla jätteduktiga att använda sin viktiga näsa.

 

Självklart hade vi hund släpp, alla valparna fick springa runt och utforska varandra med mamma Damisi som kollade att allting gick rätt tillväga.

 

Miljöbanan var både spännande, nyttig och kanske lite skrämmande i synnerhet när ett av miljöhinderna föll omkull när Wonna skulle genom men vi fick göra det några gånger edan var det inte något att bry sig över. Valparna behöver träna lite olika saker, det händer ju så mycket hela tiden.

 

Vi hade även lite uppställning framför kameran, en och en och i grupp, inte lätt alltid att stå fint på kommando. Med lite mer träning kommer det att gå riktigt bra.

Vi tycker att vi har fantastiska valpköpare och alla valparna med sin husse och matte var jätteduktiga, alla skötte sig exemplariskt, valparna var inte mer än 4½ månader, alla valparna hade inte träffat varandra tidigare.

 

Lycka till i fortsättningen!